19 Nisan 2014 Cumartesi

##Kitap Alışverişim-2 İdefix.com Bahar Kampanyası


    Bu aralar kitap siteleri birbirleriyle yarışırcasına kampanya üstüne kampanya yapmaya başladılar. İdefix' in bahar kampanyasında almak isteğim kitapları en az %35 indirimde görünce bende alma isteği uyandı ve tabii ki benim gibi kitap alma hastalığı olan biri için kendine dur demesi çok zor. Bu indirim fırsatını yakalayıverince de kendimi tutamadım ve listemde olan kitaplardan bir sepet oluşturup siparişimi verdim. Evet, okunmayı bekleyen bir dolu kitap varken yine kitap alma isteğine yenik düştüm ama  bu kez kesin kararlıyım; yazın sonuna kadar kitap siparişi vermek yok. (Çıkmasını beklediğim birkaç kitap hariç.) Bakalım sözümde durabilecek miyim? Özellikle Silo için -distopik bilim kurgu olması açından ve benim bilim kurguya duyduğum aşırı ilgiden dolayı- beklentimin yüksek. Aynı şekilde bir diğer bilim kurgu kitabı Solaris için de öyle. Tolstoy macerama öykü kitabıyla başlamış ve çok beğenmiştim. Çitayı yükselterek romanlarına da giriş yapacağım. Umarım en kısa sürede hepsini okur, yorumumu paylaşırım. Herkese iyi okumalar :)

Alışveriş Değerlendirmem

Tedarik Süreci: 5/5 Bir iş gününde hepsi tedarik edildi ve kargoya teslim edildi.
Paketleme: 4,5/5  Baloncuklu poşete konmuştu. Sadece Sineklerin Tanrısı'nın sırt kısmında ufak bir ezilme var.

12 yorum:

  1. Çok güzel kitaplar alışveriş yapasım geldi ama benim de kendime kitap almama sözüm var nereye kadar dayanırım bilemiyorum. Keyifli okumalar :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Kitap almama sözleri herhalde kitap okuyanlar için en çok bozulan söz ama okunması gereken kitabınız çoksa bence de sözünüzde durmaya devam edin.

      Sil
  2. Hepsi bir diğerinden değerli eserler. Keyifli okumalar diliyorum. Oblomov, Üç Silahşörler, Sineklerin Tanrısı benimde ouyacaklarım arasında. Dirilişi okumuştum. Çok, çooook beğendim. Umarım sizde beğenirsiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Martin Eden biter bitmez Sineklerin Tanrısı ve ardından Diriliş'i okuyacağım. Diriliş için beklentim yüksek çünkü Tolstoy'un aforoz edilmesine yok açmış, beğeneceğimi umuyorum.En kısa zamanda Oblomov ve Üç Silahşor'u de okur, yorumumu paylaşırım. Size de keyifli okumalar diliyorum :)

      Sil
  3. Sineklerin Tanrısı'nı kısa sürede okumuştum. Çok akıcı ve etkileyici bir kitap. Sizin de kısa sürede bitireceğinize eminim. Değerlendirmenizi bekliyor olacağım. İyi okumalar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de beklentim yüksek beğeneceğimi düşünüyorum. En kısa sürede bitirip yorumlayacağım:)

      Sil
  4. Oblomov ve kara kitabı beğenerek okumuştum. Keyifli okumalar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) İkisini de çok merak ediyorum, özellikle Kara Kitap hakkında çok fazla olumlu eleştri duydum. Orhan Pamuk'tan okuduğum ilk eser olacak.

      Sil
  5. :ok güzel kitaplar almışsın, çoğunu ben de okumak istiyorum.
    Keyifli okumalar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok büyük bir iştahla aldım. Çok teşekkür ediyorum. :)

      Sil

...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...